Wilders wil debat over ‘ware aard’ Mohammed

PVV-leider Geert Wilders wil een publieke discussie over de ‘ware aard en karakter van Mohammed’. Zo’n debat kan inzicht en steun geven aan moslims wereldwijd om de islam te verlaten. Dat zegt Wilders in een opiniestuk woensdag in HP/De Tijd.

Wilders stelt dat de islam levensgevaarlijk is en dat dat duidelijk wordt door de Koran te lezen en door naar het karakter van Mohammed te kijken. ‘De historische Mohammed was de wrede leider van een roversbende uit Medina, die zonder scrupules plunderde, verkrachtte en moordde. De bronnen beschrijven orgieën van wreedheid waarbij honderden mensen werden gekeeld, handen en voeten werden afgehakt, ogen werden uitgestoken en hele stammen werden uitgeroeid,’ aldus Wilders. ‘Wanneer we vandaag geconfronteerd worden met de waanzin van islamitische terroristen is het niet moeilijk te achterhalen waar die waanzin vandaan komt,’ voegt hij er aan toe.

HP/De Tijd vroeg CDA-fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma om een reactie op de uitspraken van Wilders. Hij noemde de uitspraken “onnodig en smakeloos. Het CDA zal erop toezien dat de gelijkwaardigheid van mensen en de rechtsstaat vooropstaan in het kabinetsbeleid.”

Bron: 31-3-2011 (via CIP)

 

Noot A. Klein:
Zie de Link naar het artikel: De Islam: Toch niet zo vredelievend als men ons vaak wil doen geloven…

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s