Israël opent veldhospitaal in verwoeste regio’s Japan

Japan bedankt Israël voor het brengen van een ‘bron van hoop en bemoediging’ tijdens enkele van de donkerste dagen van Japan. “Japanners zullen zich de warme omhelzing van alle Israëli’s herinneren”, aldus de Japanse ambassadeur volgens Israel Today.

Het Israëlische leger heeft dinsdag officieel de deuren van zijn veldhospitaal geopend in de verwoeste noordelijke regio’s van Japan. Het hospitaal ligt net buiten Minamisanriku, een dorp dat bijna geheel was verwoest door de tsunami die volgde op de enorme aardbeving bij de noordoostelijke kust van Japan op 11 maart.

De faciliteit omvat chirurgische, pediatrie- en kraamafdelingen, een intensive care unit, een apotheek en een laboratorium. De gebouwen voor de kliniek werden gebouwd door de Japanse regering, en de 58 man van het IDF Medical Corps en het Home Front Command zijn ondergebracht in een nabijgelegen hotel.

Lees hier meer op Israel Today 

Bron: CIP 30-3-2011

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Goed Nieuws-berichten, Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s