Fukushima nu bijna net zo erg als Chernobyl; Mogelijke beurscrash Tokyo als gevolg

Dreigende uitstoot van plutonium extreem gevaar voor hele planeet
Stralingssensoren over de hele wereld tonen aan dat de ramp met de Japanse Fukushima centrale nu bijna net zo erg is als die in Chernobyl in 1986. De radioactieve neerslag bedraagt inmiddels 73% van de dagelijkse dosis die vrijkwam na de kernsmelting in de Russische centrale (1). De Japanse regering heeft eindelijke erkend dat er waarschijnlijk al kort na de tsunami op 11 maart een kernsmelting in een van de reactoren van de Fukushima centrale heeft plaatsgevonden (2). Een catastrofe dreigt voor de hele mensheid, zeker als bedacht wordt dat het slechte nieuws waarschijnlijk onvermijdelijk een beurscrash in Tokyo zal veroorzaken (3).
De gemeten waarden zijn afkomstig van het wereldwijde net stralingscensoren dat oorspronkelijk bedoeld is om het kernwapenproefstop-verdrag (CTBT) te handhaven en te controleren of er niet ergens op de wereld illegale bovengrondse kernproeven plaatsvinden. Deze sensoren hebben nu het bewijs geleverd dat de vrijkomende straling uit de Fukushima centrale veel hoger en gevaarlijker is dan twee weken lang officieel werd toegegeven.

Dit is een korte intro van de website van XanderNieuws. KLIK HIER als u het artikel verder wilt lezen.

 

Bijbeltekst:
“En het hart van de mensen zal bezwijken van angstige verwachting van de dingen die de bewoonde wereld zullen overkomen, want de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden. En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in een wolk, met grote kracht en heerlijkheid.” (Luk. 21: 26-27)

 

NOOT A. Klein:
Wij kunnen u, in verband met bovenstaande, onder andere de volgende studies op onze website www.eindtijdbode.nl aanbevelen:

  1. God gaat in de eindtijd de Gemeente/Kerk en de wereld schudden.
  2. De 7 donderslagen van Openbaring 10:3.
  3. De dag van JaHWeH / De dag des Heren (en de ontwikkelingen van de Gemeente/Kerk gedurende deze “dag”).

Wij hebben echter nog veel meer (GRATIS te downloaden) eindtijdstudies op onze website staan. KLIK HIER als u deze lijst, met beschikbare studies, eens wilt bekijken.

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s