Tienduizenden Jezus-dvd’s naar rampgebied Japan

Een team van Campus Crusade for Christ zorgt ervoor dat 50.000 dvd’s over het leven van Jezus terechtkomen in het Japanse rampgebied. Ze zijn van plan om de verspreiding van ‘Jezus-dvd’s’ te combineren met de humanitaire hulp. Veel hulpverleners hebben erkend dat er na de ramp een grote behoefte is aan geestelijke begeleiding.
De medewerkers, vrijwilligers en studenten die namens Campus Crusade actief zijn, bieden in de eerste plaats hulpverlening, voedsel, troost en hoop aan. Tijdens hun werk kwamen ze in aanraking met een grote behoefte aan geestelijke bijstand, zelfs in een land waar van oudsher terughoudend wordt gereageerd op het Evangelie. Zij zien deze tragedie dan ook als een ongekende kans om aan veel mensen in nood de boodschap van eeuwige hoop bekend te maken.
Ook in 2004 na de grote tsunami in Zuid-Azië ontvingen duizenden mensen hoop na het bekijken van de Jezus-film. Duizenden mensen zouden Christus hebben aanvaard. Het JESUS Film Project, waar de komende verspreiding van ‘Jezus-dvd’s onder valt, is gebaseerd op de Bijbel. In de film wordt door het Woord van God heen het karakter van Jezus getoond.

Bron: CIP 25-3-2011

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s