Hoop voor Libische gelovigen door christelijke TV

Libische burgers zijn in deze tijden ongetwijfeld bang en wanhopig. De christelijke tv-zender SAT-7 wil hen in de naam van Christus bemoedigen. “We willen laten zien dat de kerk in dit soort situaties actief is, bid, en dingen doet om Gods licht, hoop en liefde te brengen,” zegt communicatie-manager David Harder. SAT-7 zendt programma’s uit voor christenen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.
“Over de hele wereld vinden er gebeurtenissen plaats die lijken op de situatie in Libië. Ook in Bahrein en Jemen zijn demonstraties, terwijl er ook in Marokko en Algerije dingen gaande zijn. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Juist in deze situatie moet de Arabische kerk van zich laten horen,” vindt Harder. “Dat kan de kerk doen door hun hoop, gebeden en zorgen uit te spreken. Maar ook door te vertellen hoe volgelingen van Jezus op dit soort gebeurtenissen moeten reageren, of ze nu veraf of dichtbij staan.”

Gebed
SAT-7 vraagt haar kijker voortdurend om te bidden voor de geïsoleerde gelovigen in Libië. Het geweld en de onzekerheid in Libië lijken beangstigend. Maar SAT-7 wil laten zien dat er hoop is, en beschikt bovendien met 9 tot 10 miljoen kijkers over een enorm bereik. De zender vraagt gebed voor een snelle en rechtvaardige oplossing voor de situatie in Libië, en dat het resultaat van deze gebeurtenissen zullen leiden tot een grotere vrijheid voor alle mensen in de regio.

Bron: CIP 25-3-2011

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Goed Nieuws-berichten, Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s