Meer animo voor BibleSticks onder militairen

Meer dan 4.000 Amerikaanse soldaten, matrozen, piloten en mariniers hebben hun eigen BibleStick, een draagbare, digitale audiospeler met het complete Nieuwe Testament. De organisatie Faith Comes By Hearing (FCBH) zegt uit alle takken van het leger bijna 18.000 verzoeken te hebben ontvangen voor meer van deze BibleSticks.
De leiding van radiozender American Family Radio (AFR) heeft als partner besloten dit project te steunen. Zo willen zij luisteraars verenigen met de militairen en een bijdrage laten leveren aan het project. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk BibleSticks bij de Amerikaanse strijdkrachten terecht komen. “We zijn dankbaar dat AFR en hun luisteraars uit het hele land op deze manier onze strijdkrachten willen steunen,” vertelt FCBH-oprichter en voorzitter Jerry Jackson.
Door middel van donaties van luisteraars, individuele sponsors en steun van kerken uit het hele land, heeft FCBH meer dan 85.000 BibleSticks geproduceerd voor de Amerikaanse troepen. Er blijven iedere week verzoeken van militairen binnen komen om een BibleStick te mogen ontvangen.

BRON: 9-2-2011 | auteur: Jeffrey Schipper | copyright: www.cip.nl

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s