Online beslissingen voor Christus

Een evangelisatie-instelling die is gespecialiseerd in het delen van het Evangelie via internet, heeft vorig jaar een record gevestigd. In slechts één dag werden 687.000 mensen bereikt met het Evangelie. Global Media Outreach (GMO) laat weten dat deze bijzondere dag plaatsvond in december 2010. Deze honderdduizenden mensen waren afkomstig uit alle 191 landen. Tienduizenden mensen maakten de beslissing om Christus te aanvaarden, al betekent dat niet per definitie dat iemand christen wordt.
Iedereen heeft op één van de GMO-websites de mogelijkheid een verzoek in te dienen om een internet-zendeling te spreken. In totaal zijn er meer dan 5.500 opgeleide internet-zendelingen actief die reageren op vragen. Dit maakt het voor evangeliserende christenen mogelijk om naast dit vrijwillige werk door te gaan met hun full-time baan. GMO-voorzitter en oprichter Walt Wilson verduidelijkt dat het doel niet alleen is om mensen online een beslissing voor Christus te nemen. De nieuwe gelovigen worden ook doorverbonden naar een lokale kerk, waar zij de volgende stap kunnen zetten.
GMO heeft meer dan 150 websites, waaronder:
WhoisJesus-Really.com,
GodLovestheWorld.com,
4StepstoGod.com, en
GrowinginChrist.com.
Volgens Wilson is het met de huidige technologie mogelijk dat in 2020 met iedereen op aarde het Evangelie kan worden gedeeld. “Wij zijn de eerste generatie in de hele menselijke geschiedenis die zo’n beetje de gehele mensheid kan bereiken. Onze generatie heeft alles wat nodig is om de Grote Opdracht te vervullen.” In 2010 maakte GMO aan meer dan 112 miljoen mensen het Evangelie bekend.

BRON: 4-2-2011 | auteur: Jeffrey Schipper | copyright: www.cip.nl

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s