Nog maanden noodweer door La Niña

Australië en Zuid-Afrika moeten ook de komende maanden rekening houden met slecht weer en dus ook met overstromingen. Dat zegt de Wereld Meteorologische Organisatie van de VN.
Het noodweer heeft te maken met het klimaatverschijnsel La Niña, een warme zeestroming vanuit Zuid-Amerika naar Australië en de Indische Oceaan. La Niña duurt nog tot april of zelfs mei.
Zowel Australië als Zuid-Afrika is de laatste tijd getroffen door flinke overstromingen. In Zuid-Afrika vielen meer dan 100 doden. In Australië staat het dodental op 35.
© ANP
BRON (25-1-2011): KLIK HIER

Bijbeltekst:
“…Want de sluizen in de hoogte worden geopend en de fundamenten van de aarde zullen beven.(Jes. 24:18b).

Uitleg:
In Genesis 9:11-16 stelt de HERE God – nadat Noach Hem brandoffers had gebracht –  de regenboog als teken van Zijn verbond met de mens, dat Hij de aarde niet opnieuw door water zou doen ondergaan (waardoor opnieuw zo goed als ALLE levende wezens zouden verdrinken). Waarmee God dus zeker niet bedoelde dat er nooit meer een watervloed/overstroming zou zijn.
Maar dit is nog niet het einde van het verhaal, want in 2 Petrus 3:10-14 lezen we: “Maar de dag des Heren zal komen als een dief in de nacht. Dan zullen de hemelen met gedruis voorbijgaan en de elementen brandend vergaan, en de aarde en de werken daarop zullen verbranden. Als deze dingen dus allemaal vergaan, hoedanig behoort u dan te zijn in HEILIGE LEVENSWANDEL en in GODSVRUCHT; u, die de komst van de dag van God verwacht en daarnaar verlangt, de dag waarop de hemelen, door vuur aangestoken, zullen vergaan en de elementen brandend zullen wegsmelten. Maar wij verwachten, overeenkomstig Zijn belofte, nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont. Daarom, geliefden, terwijl u deze dingen verwacht, BEIJVER U OM ONBEVLEKT EN SMETTELOOS DOOR HEM BEVONDEN TE WORDEN in vrede.”

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s